Survivor 2018 35. Bölüm Fragmanı

Survivor 2018'in 30 Mart Cuma yayınlanacak olan 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor'ın yeni bölümünde, ödül oyunu sırasında iki takım arasında oluşan gerginlikte Ümit Karan ile Batuhan arasında tartışma yaşanıyor. İşte Survivor 35. bölüm fragmanı...

30.03.2018-09:54 - (Son Güncelleme: 30.03.2018-10:19)

Survivor 2018'in 30 Mart Cuma yayınlanacak olan 35. bölümün fragmanı yayınlandı. Survivor'ın yeni bölümünde, ödül oyunu sırasında iki takım arasında oluşan gerginlikte Ümit Karan ile Batuhan arasında tartışma yaşanıyor. Survivor'da ödül ve baraka oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında Nagihan isyan ediyor.

Survior 2018'in 35. yeni bölümünde, Gönüllüler ve All Star takımı Alp Kırşan’ın yöneteceği yemek ödülü oyunda karşı karşıya gelecek. Son dokunulmazlık oyununu kaybetmelerinin ardından takımlarından Ramazan'ın elendiği Gönüllüler'de ise tartışmalar git gide artıyor.

Nagihan’ın 'Burada puanları Nagihan Karadere alıyor' sözlerine takım arkadaşı Funda'dan büyük tepki geldi. Funda Nagihan'a, 'Herkesin geri kalması yerde geri çekilmesi lazım. Ama Nagihan bunu bir türlü yapmıyor. Nagihan gibi Birsen de onun peşinde gitmeye başladı. Ama ben bunun böyle olmasına izin vermeyeceğim.' dedi.

BATUHAN VE ÜMİT KARAN ARASINDA BÜYÜK GERİLİMİ

Ödül oyunu esnasında Ümit Karan ve Batuhan arasında sinirler geriliyor. Oyun sırasında kenardan bağıran Batuhan'ın sözlerine öfkelenen Ümit Karan tepki gösteriyor. İkili arasında sinirler gerilirken araya takım arkadaşları giriyor.

Survivor'ın yeni bölümünde, Alp Kırşan'ın 'Krallar gibi bir ödül' sözüyle açıkladığı yemek ödülünü hangi takım kazanacak? All Star takımına karşı sürekli oyun kaybeden Gönüllüler bakalım bu sefer ödül oyununu kazanabilecek mi?

SURVIVOR 34. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor'da dün akşam oynanan yataklı barakaların olduğu tost ödüllü oyundu. İki takımdan en iyilerin yarıştığı oyunda, All Star takımı 10-2 gibi açık bir farkla kazanan kazandı. Adalarına getirilen tost makinasında tost yaparak ödülün keyfini çıkardı.

Her hafta oynanan iletişim ödülünü, bugüne kadar kazanamayan Gönüllüler takımı yine kazanmayı başaramadı. All Star takımı iletişim ödülünü 10-5 skorla kazanmayı başardı.

Nagihan herkesin istatistik kovaladığını söyleyerek, 'Herkes elini taşın altına koyması gerekiyor. Ben de bu oyunda çok iyi olmadığımı biliyorum ama takım için oynadım' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal