Reis-i Cumhur'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Çıkış!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşuyor.

07.04.2018-16:12 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-18:05) Reis-i Cumhur'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Çıkış!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın 6. Olağan İl Kongresinde konuşuyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkışlarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Kendi vatanına, kendi hükümetine, kendi ordusuna düşmanlık yapan bir parti nasıl olur da Cumhuriyetimizin kurucu partisi olduğunu ileri sürebilir. Türkiye'de Cumhuriyetimizin hakiki savunucusu olan bir parti varsa o da AK Parti'dir.’ Şeklinde eleştiri yağmuruna tuttu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

16 Nisan sonucu kendimizi Aydın'ın efelerine gerektiği kadar gösteremediğimizi fark ettim. Bundan sonra hep beraber daha çok gayret edeceğiz. Aydın'da çalmadığımız kapı kalmayacak. Aydın 1919-1922 seneleri arasında istiklal gayretinde bulunmuş, topluca kıyama geçmiş bir ildir. Aydın, hep demokrasinin yanında olmuştur. Atatürk'ten dolayıdır CHP'ye çok ciddi destek verildiğini görüyorum. Aydın'da çalmadığımız kapı kalmayacak ve bütün kalplere gireceğiz. Gençlik kolları 2019 yılına kadar liselerden üniversitelere kadar ulaşmaya hazır mıyız?

Sizin gönlünüzdekiCHP ile bu CHP arasında çok fark var. HDP'nin başındaki şahısla beraber iyi salladık diyen CHP'li idareciler gördük. Şimdiki CHP ile Aydın'lı vatandaşlarımızın CHP'si arasında bir bağ yok. Bir grupla gerçekleştirdiğimiz askerlerimize moral ziyareti için Reyhanlı'ya kadar gittik. Kendi tarihimizde ve dünyada bu olayın pek fazla örneği mevcut. Sınırın sıfır noktasındaki Oğulpınar Karakolu'nda değerli anlara şahit olduk. Buradaki görüntüler CHP'nin başındaki şahsı oldukça bozmuştur. Asıl vahim olarak ne diyor biliyor musunuz? Bir ülkenin sanatçıları savaşı değil, barışı savunur diyor. Yani sanatçıların yanlış safta bulunduğunu öne sürüyor.

Bu şahsa göre sanatçı arkadaşlarımız askerin değil teröristlerin yanında olmalı. CHP’nin düştüğü durumu görüyorsunuz değil mi? Ülkemizde Cumhuriyetin gerçek savunucu varsa o da AK Parti'dir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. senesi olan 2023 yılı için çizdiğimiz hedefler bile bunu gösteriyor. Ey CHP biz hazırlanıyoruz, sen ne yaptın ya? CHP'lilere şunu sorun; Cumhuriyetimizin geleceği ile ilgili ne planlıyorsunuz. Tutarlı bir yanıt veremezler. Siz bunların adalet diye yollara düştüklerine bakmayın. Bunlar hayatları boyunca oldukları gibi dikene su vermişlerdi, dikene su vermeyi sürdürüyorlar. FETO'dan tutup tüm terör örgütlerinin arkasında olmak adalet sayılmaz. CHP'nin başındaki şahıs, Salı günkü açıklamalarında öyle terbiyesizce, haysiyetsizce, rezilce ifadeler kullandı ki, bu şahsın seviyesine inmeyi zul sayarım.

Gazi Mustafa Kemal'in kurmuş olduğu CHP, bu yurdun Kurtuluş Savaşı'na öncülük eden kadro tarafından gerçekleştirilmiştir. Şimdiki CHP ise ülkenin ikinci Kurtuluş Savaşı olarak değerlendirdiğimiz mücadele dönemine açık açık ihanet eden, yurdumuzun ve halkımızın düşmanı olanların değirmenine su taşıyan bir parti durumuna gelmiştir.

Askerlerimizle sanatçılarımızın, sporcularımızın, medya mensuplarımızın verdikleri kare CHP'nin başındaki şahsı nedense oldukça bozmuş, adeta zıvanadan çıkarmış. 'Bir ülkenin sanatçıları, savaşı değil barışı savunur' diyor. Yani sanatçılarımızın yanlış safta yer aldığını ifade ediyor. Aman Yarabbi. Bu zihniyete göre sanatçılarımız askerlerimizin değil teröristlerin yanında olmalı.

Üstad böyle zatlara çukur derdi. Bu zat çukurun ta kendisidir. Bu şahıs söylediği sözlerle kanalizasyon çukurunda debeleniyor. Bu şahıs sanıyor ki, ben de ağız var her türlü hakaretti edebilirim. Biz o kelimeleri unuttuk. Biz de daha fazlaları var da bulunduğumuz konumdan dolayı kullanmıyoruz. Güya kadınlara sesleniyor, otizmli çocuklarla beraber. Fakat cümlenin sonu ne hikmetse benimle sonlanıyor. Neymiş beni uyutmayacakmış. Biz zaten günün 24 saati vatanımız için uğraşıyoruz. Vatanımızın ve milletimizin çıkarları söz konusu ise kimseyi gözümüz görmez. Bu şahsın söylediği öyle ifadeler var ki halkımıza sorumluluğumuz gereği söylemeden geçinemeyeceğim. Bu şahıs faizin KHK ile düşeceğini düşünüyor. İstihdamın KHK ile sağlanacağını inanmış. İç ve dış borçların KHK ile kapanacağını savunuyor. Bu düzeni bozacağını ifade ediyor. Peki ne yapacak çalışmayan adama maaş mı verecek? Öyle bir şey demiyor. Tek kuruşu çalışarak kazanmamış adama ana muhalefet partisini emanet ederseniz böyle olur.

Son dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal