PYD'den Bu Sefer Sahibi ABD'ye Darbe!

Terör örgütü PYD, kendi saflarında bulunan ABD'lilere darbe vurdu.

13.10.2017-13:07 - (Son Güncelleme: 13.10.2017-13:26)

Terör örgütü PYD, kendi saflarında bulunan ABD'li keskin nişancı Howard ve arkadaşını ‘örgütten ayrılmak istedikleri’ için hapse attı.

Suriye'de sözde DEAŞ’la savaştıkları bahanesiyle terör örgütü PKK/PYD’ye silah ve mühimmat sağlayan ABD, terör bumerangının hedefi oldu.

PYD’nin kendisine bağlı Hristiyan teröristlerin bir araya geldiği MSF üyesi 2 ABD vatandaşını tutukladığı ortaya çıktı. Irak savaşında bir dönem görev yapan eski donanma subayı olan ve teröristlere bölgede keskin nişancı eğitimi veren Kevin Howard sosyal medya hesabından, pasaportuna el koyan PYD terör örgütü tarafından, yaklaşık bir ay önce ABD'ye dönmek istediğini söylediği için hapse atıldığını bildirdi.

'ÖRGÜT İÇİN HER ŞEYİ YAPTIM'

''Elime bir silah tutuşturup 'ya Deyr ez-Zor'da Esed rejimi ve Ruslara karşı savaşırsın ya da hapse girersin' diyerek tehdit edildim'' ifadelerini kullanan Howard, şu anda Tel Temir'de bir hücrede tutulduğunu kaydetti.

Açıklamasında ''Uğruna savaştığım ve davaları için çok kötü şeyler yaptığım insanlar bana özgürlüğümü vermek istemiyorlar'' ifadeleriyle günah çıkaran Howard, kimliğini bilmediği başka bir Amerikalının da tutuklu olduğunu söyledi. Howard'ın Irak'ta askerlik yaptığı arkadaşları konuyu Dışişleri’ne taşıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal