İki Günde Bağırsaklarınızı Temizleyen Mucizevi Karışım

Sindirim sisteminin en önemli düzenleyicilerinden biri olan bağırsaktır. Bizde sindirim sorunu yaşayanlar için bağırsaklarını yenileyecek harika bir detoks hazırladık. Bu detoks düzenli tüketildiğinde sağlığınızda destekliyor. İşte detaylar…

30.06.2017-09:46 - (Son Güncelleme: 19.12.2021-17:30)

Bağırsak temizliği iyi bir sindirim sistemi için oldukça önemlidir. Özellikle detoks yapmak isteyen kişiler bu karışımı düzenli olarak tükettiklerinde sağlığa da oldukça faydalı bir alışkanlık edinmiş oluyorlar.

BAĞIRSAKLARI TEMİZLEYEN DETOKS KÜRÜ

Beslenme alışkanlıklarının oldukça önemli olduğu sorunlardan biri vücutta fazla toksin birikmesi ileride oluşacak bağırsak sorunlarına davetiye çıkarıyor. Bunun yanı sıra bu kötü etkilerden de bitkisel yollardan kurtulmak mümkün olabiliyor. Çok kiloya sahip olmayan insanların bile vücutlarında barındırdıkları toksin miktarının oldukça fazla olduğunu düşünürsek bu toksinlerden kurtulabilmenin de kilo vermeye bağlı olmadığını anlamak mümkündür. Özellikle toksinlerden kurtulabilmek adına uygulanılan detoks programları da vücut sağlığımız için oldukça önemlidir.

Malzemeler 

-Bir çorba kaşığı dolusu saf elma sirkesi

-İki çorba kaşığı dolusu saf limonun suyu

-İki yemek kaşığı rendelenmiş saf zencefil

-Bir tutam işlenmemiş deniz tuzu

-Bir bardak dolusu içme suyu

Bağırsak Detoksu Hazırlanışı

Bağırsakları temizleyici vücut detoksu malzemelerinin içerisinde yer alan saf içme suyunu kaynama derecesine gelinceye kadar ısıttıktan sonra içerisine elma sirkesi, limon suyu, zencefil ve deniz tuzunu karıştırarak homojen bir karışım oluşuncaya kadar karıştırın. Bu işlem bittikten sonra ister sıcak ister daha sonra da tüketilmesi adına bu karışımı soğutup istediğiniz şekilde tüketebilmeniz mümkündür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal