Ten Renginize Göre Nude Ruj Tonunuzu Keşfedin!

Hemen her kadın için vazgeçilmez makyaj malzemesidir ruj. Son yılların makyaj trendleri arasında ise doğallıktan yana olan nüde tonlar yerini aldı. Doğru bir nude rengi ruj seçerken öncelikleriniz olmalı.

03.03.2018-12:36 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-12:27) Ten Renginize Göre Nude Ruj Tonunuzu Keşfedin!

Hemen her kadın için vazgeçilmez makyaj malzemesidir ruj. Son yılların makyaj trendleri arasında ise doğallıktan yana olan nüde tonlar yerini aldı. Doğru bir nude rengi ruj seçerken öncelikleriniz olmalı. Ruj tonunuzu ten renginize göre seçmeniz gerekmektedir.

Nude ruj alırken dikkat etmeniz gereken en öncelikli iş dudak renginizden daha çok cilt renginize ve cilt alt tonunuza göre ruj seçimini yapmanızdır.

ESMER TEN

Esmer tenliyseniz nude ruj seçmek biraz zor olacaktır. Özellikle kahve ve gülkurusu renginde nude rujlar yüzünüze ışık katacak. Olduğundan daha canlı bir görüntü elde edeceksiniz. Esmer tenli ve cilt alt sonunuz sıcak ise gülkurusu, soğuk ise kahve tonları size doğal bir güzellik sağlar.

AÇIK TEN

Açık cilt rengi olan kadınlara daha çok pembe, şeftali, gülkurusu rengi çok daha uygundur. Cilt alt tonunuz sıcak bir renk ise şeftali tonlarında rujlara bakmalısınız. Eğer cildinizin soğuk bir alt tonu varsa, pembe alt tonlu nude rujları tercih etmelisiniz.

KUMRAL TEN

Kumral bir en rengine sahipseniz işiniz çok kolay. Kumral ten renkli bayanlar için nude rujlarda çeşitlilik fazladır. Şeftali tonları, pembe alt tonlu nude rujlar, latte tonları kumral bayanlarda oldukça doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Kumral bir ten rengine sahip ve cilt alt tonunuz soğuk ise pembe tonları terci etmenizde fayda var.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal