Başakşehir-Beşiktaş Maç Özeti! Zirve Yarışı İyiden İyiye Kızıştı

Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.

19.03.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 19.03.2018-13:54) Başakşehir-Beşiktaş Maç Özeti! Zirve Yarışı İyiden İyiye Kızıştı

Süper Lig'de 26. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş'ı evinde ağırlayan Başakşehir'de Abdullah Avcı, gördükleri kartlar nedeni ile cezalı konumunda olan Emre Belözoğlu ve Alexandru Epureanu'nun yerine İrfan Can Kahveci ve Manuel Da Costa'ya ilk 11'de forma verdi. Arda Turan ise sakatlığı sebebi ile kadroda yer almadı.

BAŞAKŞEHİR ELİA İLE GÜLDÜ

Karşılaşmaya ev sahibi taım çok iyi başladı. Ön alanda topa basan ve bu oyununun meyvelerini toplayan Başakşehir'de bilhassa Visca ve Adebayor ile yakalanan ataklar Beşiktaş için tehlike oluşturdu.

Dakikalar 28'i gösterdiğinde Başakşehir önde basan, hücum oyununun meyvesini topladı. Adebayor'un Tolgay'dan çaldığı topla gelişen hücumda Visca, topu ceza sahası önüne çevirdi. Adebayor sayesinde arkada oluşan boşluğa hareketlenen Elia gelişine yerden bir şutla meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu. Böylece Hollandalı kanat oyuncusu 25 hafta sonra ligde golle tanışmış oldu. Bu golden sonra başka gol sesi çıkmadı ve maç 1-0 Başakşehir üstünlüğü ile sona erdi.

KRİTİK HAFTADA KAZANAN BAŞAKŞEHİR...

Beşiktaş'a karşı 4 maçtır yenilmeyen Başakşehir bu maçla birlikte seriyi 5'e çıkarttı ve bu neticenin ardından Galatasaray'la arasındaki puan farkını 1'e indirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal