Yunan Gazeteciden İtiraf Dolu Türkiye Açıklaması!

Türkiye ile Yunanistan arasında meydana gelen kriz hakkında değerlendirmelerde bulunan Kanellis, oluşan gerilimin halkta korkuya sebep olduğunu belirtti.

03.04.2018-12:36 - (Son Güncelleme: 03.04.2018-12:29) Yunan Gazeteciden İtiraf Dolu Türkiye Açıklaması!

Türkiye ile Yunanistan arasında meydana gelen kriz hakkında değerlendirmelerde bulunan Kanellis, oluşan gerilimin halkta korkuya sebep olduğunu belirtti. Yunan gazeteci, Türkiye ile ilişkilerin olumlu yönde ilerlemesinin Yunanistan açısından faydalı olacağını dile getirdi.

Yunan medyasının son zamanlarda tek gündem maddesi Türkiye. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuflajlı görüntüleri ile çıkan gazetelerin ve köşe yazılarının da gündemi aynı.

Köşesinde, Türkiye ile Yunanistan arasında meydana gelen kriz hakkında değerlendirmelerde bulunan son isim Vasilis S. Kanellis oldu.
Yunan gazetecinin ‘Ege'deki savaş naraları Yunanistan'da neden korkuya yol açıyor? Başlığıyla kaleme aldığı yazısı itiraf niteliği taşıyor. Yunanistan’daki büyük bir şirketin havaalanını bir program için kiralamak istediğini belirten Kanellis, turuncu alarm sebebi ile olumsuz karşılandığını ifade etti.

Yunanistan'ın ekonomik sıkıntılarına vurgu yapan Vasilis S. Kanellis, halkın Türkiye ile çatışma riski sebebiyle korku yaşadığını itiraf etti. Ülkenin savaş durumu karesinin, ekonomik gerilimden çıkma ve turist çekme uğraşına yardımcı olmayacağını belirten Yunan gazeteci, Türkiye ile ilişkilerin olumlu yönde ilerlemesinin kendi ülkesine fayda vereceğini savundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal