Sen Anlat Karadeniz Nefes Kim?

Sen Anlat Karadeniz Nefes kimdir? İrem Helvacıoğlu ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakterine hayat veriyor. İrem Helvacıoğlu kim? sorularının cevabı haberimizin detayında...

31.03.2018-14:11 - (Son Güncelleme: 31.03.2018-15:19) Sen Anlat Karadeniz Nefes Kim?

Sen Anlat Karadeniz Nefes kim? ATV'de yayınlanan büyük izleyici kitlesine sahip Sen Anlat Karadeniz dizisinde başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken İrem Helvacıoğlu ekranların aranan yüzü haline geldi. Peki, İrem Helvacıoğlu kimdir?

İREM HELVACIOĞLU KİM?

Nefes karakteriyle bütün dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, 1990 yılında Almanya'da doğdu. Çocukluğu Almanya'da geçen oyuncu aslen Ankaralıdır. İrem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezinde başladı.

İLK OLARAK BEHZAT Ç.'DE ROL ALDI

İlk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde rol aldı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu ve Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı.

Kurtlar Vadisi'nde Esra, Muhteşem Yüzyıl'da ise Clara rolü ile ekranlara geldi. 2016'da No:309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu, dizinin 39. bölümünde kadrodan ayrıldı.

SEN ANLAT KARADENİZ NEFES KARAKTERİ

Nefes daha 24 yaşında olan ama hayatı boyunca nefes bile almayı başaramamış genç bir kadın. Annesi doğum sırasında ölmüş, babası ise Nefes daha 16 yaşındayken Sayarlar'ın oğlu Vedat'a satmıştır. 17 yaşında oğlu Yiğit'i doğurmuştur. Kapatıldığı evden oğlu ile birlikte defalarca kaçmış fakat her seferinde bulunup geri getirilmiş. Sürekli dayak yiyip, işkence edilen Nefes sonunda o evden kaçmayı başarmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal