Acun Ilıcalı'nın Yıllardır Sakladığı Ağabeyi Ortaya Çıktı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından şoke eden bir paylaşımda bulundu.

23.02.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-10:12)

Eylül ayında kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile dünyaevine girmeey hazırlanan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medyada geçmişten fotoğrafların paylaşıldığı perşembe günü, ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. TBT’yi es geçmeyen ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, seneler önce ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı ile çekilmiş bir fotoğrafıı yayınladı. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, ağabeyi ile birlikte yer aldığı bu fotoğrafa, "Sol taraftaki ağabeyim, sağ taraftaki ben. #tbt'nin dibi" notunu düştü.

1967 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Ömer Cenker Ilıcalı, kulak burun boğaz uzmanı bir doktor.



ACUN ILICALI KİMDİR?

1969, Edirne doğumlu, Türk televizyon yapımcısı ve sunucusu. Acun Firarda, Var mısın ? Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır.

Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı‘nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969’da Edirne’de dünyaya geldi. İkizler burcu erkeği olan Acun Ilıcalı’nın Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. Ömer Ilıcalı adında bir abisi vardır. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu‘nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul‘da Kadıköy Maarif Koleji‘nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi‘ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti. Her röportajında kendilerini çok sevdiğini dile getirdiği babaanne ve dedesini trafik kazasında kaybetti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal