Kan Donduran Gaddarlık! Hayvanlara Yaptığı İşkenceyi Paylaşan Kadın Tutuklandı

Rusya'nın Vladivostok kentinde yaşayan 21 yaşındaki Alina Orlova adlı genç kadın, sokak hayvanlarına işkence yapıp öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

23.10.2016-23:08 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Kan Donduran Gaddarlık! Hayvanlara Yaptığı İşkenceyi Paylaşan Kadın Tutuklandı

Rusya'nın Vladivostok kentinde yaşayan 21 yaşındaki Alina Orlova adlı genç kadın, sokak hayvanlarına işkence yapıp öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Paylaştığı görüntüler insanlığına lanet ettirdi, sosyal medyanın hedefi haline geldi.

SAHİPSİZ HAYVANLARI TOPLUYOR, İŞKENCE EDİYORDU

Sokaktaki kedi ve köpeklere işkence yapan ve sonra da öldüren Orlova, sosyal medyadan söz konusu hayvanların öldürülmüş fotoğraflarını paylaşıyordu.

Sosyal medyada büyük tepki toplayan Alina Orlova, Rus güvenlik güçleri tarafından tespit edildikten sonra karakola götürüldü. Hayvanları 19 yaşındaki arkadaşı Alena Savchenko ile beraber öldürdüğünü itiraf eden Orlova, yaptıkları nedeniyle pişman olduğunu söyledi.

KAN DONDURAN BİR GADDARLIK

Her şey korku filmi temalı kıyafetler giyinmeye başlayıp, hayvanlarla fotoğraf çektirmesi ile başladı.

Paylaşımların dozu git gide yükselirken, en sonunda ortaya dehşet verici görüntüler çıktı. Bir köpeğin boynundan duvara çivilenmiş görüntüsü ve daha sonradan silah ile kafası uçurulmuş resmi insanlığa, bu gaddarlığa resmen lanet ettirdi.



Bir diğer fotoğrafta ise, başka bir hayvanın iç organlarının yere serildiği görüldü. Polis olaya sosyal medya tepkilerinin artmasından sonra dahil oldu.



Kaynak: Hürriyet

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal