Oya Ne Yapmaya Çalışıyor?

Ufak Tefek Cinayetler'in yayınlanan 24. yeni bölüm fragmanı izleyenleri şaşkına uğrattı. Oya, Serhan'la olan ilişkisini öğrenen Merve'nin bilerek gözünün önünde Serhan'la yakınlaşması herkesin aklına şu soruyu getirdi; 'Oya ne yapmaya çalışıyor?'.

07.04.2018-12:23 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-13:15) Oya Ne Yapmaya Çalışıyor?

Star TV'nin sevilen dizis Ufak Tefek Cinayetler'in 23. son bölümünün ardından merakla beklenen 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyenlerin ise Oya'nın yaptılarını gördükten sonra ağzı açık kaldı.

Star TV'nin reyting rekorları kıran başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'in rol aldığı dizide, yeni bölüm fragmanını izleyenler büyük şok yaşadı.

Serhan, Oya'ya aşık olduktan sonra Merve ile boşanma kararı almıştır. Serhan'dan boşanmak istemeyen Merve yapacağını yapmış davayı ertelettirmişti. Serhan'dan şüphelenmeye başlayan Merve hayatındaki kadını öğrenmek için kirli bir oyun oynar.

Serhan'ın kimsenin bilmediği evine giden Merve kocasının kahvesine uyku ilacı atarak onu uyutur ve bu şekilde hayatında olan kadını oraya çağırıp kim olduğunu öğrenecektir. Merve, Serhan'ın rehberinde olan bütün kadınlara acl durum mesajı atar ve kapıdan ilk giren kişinin Oya olduğunu görür.

Yeni bölüm fragmanında Oya'nın Serhan ile olan ilişkisini Merve'nin gözü önünde açık açık yaşaması izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Peki, Oya ne yapmaya çalışıyor? Merve, Oya'ya karşı nasıl bir plan hazırlayacak? Sarmaşık artık eskisinden çok daha tehlikeli olacaktır.

Ufak Tefek Cinayetler 24. yeni bölümüyle 10 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal