Eyeliner Çekmenin Püf Noktaları!

Etkileyici ve çekici bakışların olmazsa olmaz makyaj uygulamalarının başında gelir eyeliner. Birçok kadın tarafından sürekli tercih edilen eyeliner uygulanması bakımından bir o kadar da zordur. İşte eyeliner çekmenin püf noktası…

26.03.2018-16:10 - (Son Güncelleme: 26.03.2018-16:03) Eyeliner Çekmenin Püf Noktaları!

Kadınlar her an bakışlarıyla ön planda olmak ister, makyaj yaparken en fazla uğraşıda göz makyajına bırakırız. Buğulu ve çekik gözlere sahip değiliz belki ama birkaç küçük makyaj uygulaması ile bunu halledebiliriz. Kuyruklu bir eyeliner gözünüzü çekik ve kalkık gösterecektir. Eyeliner çekmek çok önemlidir ve pek fazla kadın bu konuda biraz sıkıntı çeker.

İlk önce eyelinerı ince uçlu bir fırça yardımı ile sürmeyi deneyin. Tamamen aşağıya doğru bakın ve bu esnada üst göz kapağınızı elinizle gerin. Sürerken eliniz kıpırdamasın diye gözünüze önceden kalemle noktalı işaretler yapabilirsiniz. Diğer yandan çizginin kusursuz olması bakımından eliniz titremesin diye kolunuzla destek verebilirsiniz. Mümkün olduğunca kirpiklerin dibine yakın göz kuyruğunda bitecek bir çizgi çekin. Çünkü eyeliner göz kapağına değil kirpik dibine sürülelidir. Bu çok hassas bir noktadır. Alt göz kapağınıza ise eyeliner yardımıyla yan yana küçük noktalar yaparak, kısa çizgiler çekin. Gözün üst kapağındaki kirpiklerin altına böyle bir çizgi çizilmesi de çok hoş bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus çizginin çok ince olmasıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal