Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İngilizler Teröristlere Ağlıyor!

Terörist yandaşları, İngiltere'nin başkenti Londra'da Afrin için protesto gösterisi yaptı.

23.02.2018-11:59 - (Son Güncelleme: 23.02.2018-12:03) İngilizler Teröristlere Ağlıyor!

Afrin'e yaklaşan 40 araçlık YPG konvoyu, fırlatılan roketlerle havaya uçuruldu. Yerel kaynaklar, imha edilen konvoydan çok sayıda fotoğrafı sosyal medyadan paylaşıyor. TSK, bu sabah yaptığı açıklamada öldürülen terörist sayısının 1873 olduğunu duyurdu.

Zeytin Dalı Harekâtı'nın başlangıcından bu yana çatışmaların sürdüğü Cinderes'te bu sabah önemli bir zafer kazanıldı, Bafillur köyü YPG'lilerden temizlendi. Böylece Cinderes önünde hiçbir köy kalmamış oldu.

Terör örgütü PKK/PYD/YPG yandaşları, İngiltere'nin başkenti Londra'da Afrin için gösteri yaptı. Sokağa dökülenler ellerinde terör başı Öcalan'ın posterleri ile PKKpaçavralarını taşıdı.

Öte yandan Zeytin Dalı Harekatı'nın durdurulması için eylem yapan terör örgütü PKK/PYD/YPG yandaşları, FEMEN üyeleri gibi soyundu. Etek giyenlere üzülenler soyunarak etek giyenleri yad etti.

Türkiye sınırına yuvalanan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgede 1595 teröristi yok etti.

AFRİN'DEN ÇEKİLİN EYLEMİ

Bölgedeki operasyonlar kararlı bir şekilde devam ederken, terör yandaşları buldukları tüm fırsatlarda Afrin'e düzenlenen operasyonun durması için eylem düzenliyor.

FEMEN GİBİ SOYUNDULAR

Terör yandaşlarının son durağı ise Almanya oldu. Ülkede sık sık terör örgütü PKK için eylem düzenleyen örgüt yandaşları bu kez farklı bir tarz sergiledi.

Terör örgütü PKK/PYD/YPG yandaşları, FEMEN üyeleri gibi vücutlarına yazılar yazıp çıplak eylem yaptı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin bu ahlaksızlara müdahale etmemesi gözlerden kaçmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;