Fransa'dan Teröre Büyük Destek!

Fransa'nın 60 askerden oluşan ilk askeri grubu Ayn İsa bölgesine konuşlandı. Terör örgütü PKK’nın karargah ve araçlarına Fransız bayrakları asıldı.

04.04.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 04.04.2018-10:35) Fransa'dan Teröre Büyük Destek!

Fransa'nın 60 askerden oluşan ilk askeri grubu Ayn İsa bölgesine konuşlandı. Terör örgütü PKK’nın karargah ve araçlarına Fransız bayrakları asıldı. Ayn İsa’da Esed rejiminden kalan 93. Tugay’ına yerleşen Fransız kuvvetleri, terör mensuplarıyla devriye atıyor.

C TSK-ÖSO ittifakı ile PKK arasında ara bölge niteliğinde olan Şuyuh Köyü'ne Fransızların sevk edilmesi ile beraber ilk PKK tacizi yapıldı. Gün içerisinde bazı sivil geçişlerde sıkıntı çıkaran teröristler, işgal altında bulundurdukları sivilleri tehdit ediyor. Erbil yolundan Münbiç, Ayn İsa hattına gönderilen Fransız kuvvetleri içerisinde sömürge ülkelerinden sevk edilen paralı savaşçıların da yer aldığı ifade edildi.

PKK destekçiliğini net bir şekilde deklare eden Fransa, geçen günlerde PKK üst idaresine verdiği talimatta ‘Fransa'dan gelen DEAŞ'lıları öldürün. Geri dönmesinler’ dediği meydana çıktı. NATO ülkelerinin hepsinde DEAŞ'a sevk edilen teröristlere ilişkin, PKK kurmaylarının da aynı talimatı aldığı belirlendi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal