Devlet Bahçeli: Osmangazi Üniversitesi Yönetimi Ne Zaman İstifa Edecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmangazi Üniversitesi'nde 4 kişiyi katleden Volkan Bayar'ı 'şerefsiz' olarak değerlendirdi ve "Bir daha gün ışığı görmemeli" ifadelerini kullandı.

10.04.2018-11:05 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-11:00) Devlet Bahçeli: Osmangazi Üniversitesi Yönetimi Ne Zaman İstifa Edecek

Partisinin Meclis'te düzenlenen grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Konuşmasında Osmangazi Üniversitesi'nde yaşanan katliamla ilgili olarak şunları söyledi: 

Osmangazi Üniversitesi'ne görevlendirilmiş şahış, akademisyenlerimizi katletmiştir. Olayın önü ve arkası dikkate alındığında üzüntümüz de büyümektedir. Görevleri başında uğradıkları saldırıyla hayatlarını kaybeden kardeşlerimize rahmet diliyorum. Üniversite hayatı tartışmalı, şahsiyet ve ahlakı sancılı, sosyal hayatı sakat ve alçak bir anda gündeme yerleşmiş bulunmaktadır. Önüne gelene, kafasını taktığını, dayanıksız iddialarla FETÖ'cü diye suçlayan cani, üniversitede korku haline gelmiş, 4 ailenin umut ve hayallerini söndüren şerefsiz en ağır şekilde cezalandırılması gerekmektedir. Üniversite yönetiminin katil ile ilgili yaptığı 'Akıl sağlığı yerinde değildi' açıklaması özrü kabahatinden büyüktür. Madem akıl sağlığı yoktu neden gerekli önlemler alınmadı. Akli dengesi yerinde olmayan birinin ihbarlarına ihtimam gösterilmesi bir bakıma suç ortaklığı değil midir? Akli dengesi olmayan, ar damarı çatlak bir şahsın ne işi vardır üniversitede? Görevden alacak basiret hangi hallerde gösterilecektir? Üniversitede ilim ve irfanın omuz üstünde olunması gerekirken, taburların omuza alınması nasıl açıklanacaktır. Bu şahsın kripto FETÖ'cü olduğu herkesin dilindedir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal