Almanya'da Küstah Açıklama! ''Türkiye'ye İdam Oylamasında İzin Vermeyiz''

Almanya'da Sosyal Demokrat Parti'nin başbakan adayı Martin Schulz, ''Türkiye idam için oylamaya giderse biz buna ülkemizde izin vermeyeceğiz.'' dedi.

05.05.2017-09:37 - (Son Güncelleme: 05.05.2017-17:16) Almanya'da Küstah Açıklama! ''Türkiye'ye İdam Oylamasında İzin Vermeyiz''

Almanya’da Sosyal Demokrat Partisi Başkan Adayı olan Martin Schuz Türkiye hakkında küstah bir açıklama gerçekleştirdi. Schulz şu küstah sözleri söyledi: ''Türkler eğer referandum oylaması yapmaya karar verirlerse şunu söylememiz gerekir ki Almanya’da asla böyle bir oylama türüne izin vermeyiz.'' dedi.

İDAM OYLAMASINDA TÜRKİYE’YE İZİN VERMEYİZ

Martin Schulz sözlerinin devamında şu ifadelerde bulundu: ''Bu tür bir referandum oylaması bizim değer ve anayasamıza aykırı bir konudur. Bu yüzden dolayı Türkiye böyle bir şey bizden talep ederse buna izin vermeyiz.'' dedi.

TÜRKİYE İDAM GETİRİRSE AB ÜYELİK MÜZAKERESİ BİTER

Almanya Sosyal Demokrat Parti adayı olan Martin Schulz bu konu hakkında Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ile aynı görüşte olduklarını ifade etti. Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel idam cezası konusunda Almanya’nın kırmızı çizgileri olduğunu dile getirmişti. İdam cezasının geri gelmesi durumunda Türkiye ile AB’nin üyelik müzakerelerinin biteceğini dile getirmişti.

ALMANYA TERÖR ÖRGÜTLERİNE KUCAK AÇMIŞTI

Almanya Türkiye hakkında küstah sözler söylemeye devam ediyor. Türkiye eğer idam oylaması çıkartırsa AB ile ilişkilerinin sona ereceğini söyleyen Almanya teröristlerin cezalandırılmasından korkmuş durumda. Almanya kendi bünyesinde bulunan bölücü terör örgütü yandaşlarına sahip çıkarak onların her türlü eylem ve girişimlerine ülke içinde izi veriyor. Polis denetimi altında terör örgütü PKK ve elebaşları APO hakkında yapılan gösteriler Almanya’da serbest hale gelmiş bulunuyor.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal