Camdaki Kız'daki Nalan Rolüne Dayanamadı! Burcu Biricik'ten Korkutan İtiraf Geldi

Reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisi ile ekranlara gelen Burcu Biricik, dizide hayat verdiği Nalan karakteriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte Biricik’in o itirafları…

10.04.2018-10:34 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-17:15)

Ekranların sevilen oyuncusu Burcu Biricik, son projesi Camdaki Kız'la ekranlara gelmeye devam ediyor. Yer aldığı her proje ve hayat verdiği her karakterle oyunculuk performansını konuşturan Biricik, seyircisinden tam not almayı başarıyor. Ünlü oyuncu son projesi Camdaki Kız’la da adından sık sık bahsettirmeyi başarıyor. Her hafta reyting rekorları kıran dizinin başrol oyuncusu Biricik, dizide hayat verdiği Nalan karakteri hakkında konuştu. Duygularını tüm samimiyetiyle itiraf eden güzel oyuncu, herkesin diline dolaşan Nalan ve yaşadıklarına dair düşüncelerini dizide rol veren baş karakterden duyma fırsatı yakaladı. 

BURCU BİRİCİK DİZİDEKİ ROLÜ HAKKINDA İTİRAFLARDA BULUNDU

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, ekranların en sevilen dizisi Camda Kız hakkında samimi duygularını paylaştı. Youtube’da Meriç Aral ile Efe Tunçer’in sunduğu Teras Noir’e konuk olan güzel oyuncu, dizi hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündem oldu. 24 saatinin yarısını dizide hayat verdiği karakterle yaşadığını söyleyen başarılı oyuncu, gittikçe Nalan’a benzediğinin de altını çizdi. Burcu Biricik Camdaki Kız dizisi ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘’ Kafayı kırmaya başlayınca eğleniyorsun. 13 saat o karakterle yaşıyorsun. Artık ben değil; Nalan beni oynuyor’’ diyerek itirafta bulundu. 

BİRİCİK: KAFAYI KIRMAYA BAŞLIYORSUN

Camdaki Kız dizisinde gösterdiği performansla tüm alkışları toplayan Burcu Biricik, kadınların toplumsal hayatta yaşadığı birçok olayın hasır altı yapılmasıyla ilgili konuştu. Son projelerinde oynadığı rollerin etkisinden çıkamadığını ve zaten de rol gereği çıkmaması gerektiğini belirten Burcu Biricik Nalan karakteriyle ilgili; ‘’ Camdaki Kız’la ilgili olumlu, olumsuz birçok yorum yapıldı. Bu konuları dile getirmek, konuşmak, tartışmak önemli. Toplum olarak konuşmayı unuttuk. Son zamanlarda oynadığım roller biraz daha içinde kalmamı gerektirdi. Derinliği olan karakterleri oynamak yordu. ‘Camdaki Kız’ çok zor ama kafayı kırmaya başlayınca eğleniyorsun. Neredeyse 13 saat Nalan’la yaşıyorsun, onunla yatıp kalkıyorsun. Artık ben değil; Nalan beni oynuyor’’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal