Tabipler Birliği Ölüleri Seçmen Yaptı

Senelerdir idareyi elinde tutan terör destekçisi İstanbul Tabip Odası, içlerinde Trablusgarp Savaşı’nda yer alan 1900 yılı doğumlu hekimlerin de bulunduğu ölüleri seçmen listesine ekledi.

10.04.2018-09:42 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-09:35) Tabipler Birliği Ölüleri Seçmen Yaptı

Senelerdir idareyi elinde tutan terör destekçisi İstanbul Tabip Odası, içlerinde Trablusgarp Savaşı’nda yer alan 1900 yılı doğumlu hekimlerin de bulunduğu ölüleri seçmen listesine ekledi. Yaşanan skandalı ifşa eden Hekimlikte Birlik ve Haklar Platformu YSK yolunu tuttu.

Zeytin Dalı Operasyonu’nu ‘Savaş bir halk sağlığı sorunudur' ifadeleri ile eli kanlı terör örgütü PKK/PYD'ye destek veren Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) bağlı İstanbul Tabip Odası'nda, 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek seçimler öncesinde yapılan skandalı gün yüzüne çıkardı.

İstanbul Tabip Odası geride bıraktığımız günlerde seçmen listesini YSK'ya iletti. Oda, listenin ilk sıralarında hayatını kaybeden ve çoğu 1900 yılı doğumlu olan hekimleri de sanki seçimde oy kullanacakmış gibi ekledi. Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde daha Samsun'a çıkmadığı zamanlarda hekimlik yapmış doktorların listede isimlerini gören ise Hekimlikte Birlik ve Haklar Platformu üyeleri oldu. Platform, hemen yasal süreç yolunu tutarak avukatı üzerinden bu duruma itiraz etti ve YSK yolunu tuttu. Platform, seçmen listelerinde yaşamını yitirmiş hekimlerin adlarının niçin bulunduğunun araştırılmasını istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal