Rus Lider Putin ABD'li Gazeteci İle Dalga Geçti

ABD lideri Trump ile bir araya gelen Putin, görüşmenin sonrasında ABD merkezli Fox News'e katıldı. Programda gazeteci Wallace'ın sorularını cevaplayan Rus lider Putin kendisine uzatılan kağıdı önlem amaçlı elinde almadı.

18.07.2018-12:08 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-12:09)

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de tarihi zirvede bir araya geldi. Açıklamalarda her ne kadar yapıcı gelişmeler olduğuna dair ifadeler kullanılsana da gelişmelerin suni olduğuna dair ayrıntılar ortaya çıkıyor.

Rusya lideri Vladimir Putin, ABD merkezli Fox News kanalına verdiği demeçte de, arada yaşanan bu güvensizlik durumu tekrardan ortaya çıktı.

SEÇİMLERE MÜDAHALE

Eski bir KGB ajanı olan Rus lider Putin, Chris Wallace'ın programında kendisine sorulan sorulara cevap verdi. Gazeteci Wallace bir ara, Başkan Putin’e ABD'deki seçimlere müdahil olup olmadığına dair bir soru yöneltti ve elindeki kağıdı da buna kanıt olarak sundu.

Demokrat Parti'nin seçim listelerini, bilgilerini siber yöntemlerle Rusların ele geçirdiğini iddia eden gazeteci Wallace, seçime Rusya'nın müdahil olup olmadığına dair soru yöneltti. Tam da bu noktada elindeki kağıdı Başkan Putin'e uzatan Wallace ile Rus devlet başkanı arasında bir anlık bir duraklama yaşandı.

KENDİSİNE UZATILAN KAĞIDI ALMADI

Rusya lideri Putin, gazeteci Wallace'ın kendisine uzattığı kağıdı bir süre onun elinde bekletirken, sunucu Putin'e kağıdı alıp incelemesi yönünde direktifte bulundu. Bunun ardından Putin gazeteciye kağıdı almayarak masaya bırakması yönünde direktifte bulundu.

Bir anda neye uğradığını şaşıran sunucu Wallace kağıdı masaya bırakırken, Putin iddialara yanıt verdi. Putin'in, kendisine uzatılan kağıdı almamasına neden olarak parmak izi bırakmama ve olası kimyasal saldırılara karşı tetikte olmak gibi KGB ajanlığından kalma eski önlemler olduğu ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal