Eurovision Şarkı Yarışmasının İsrail'deki İnternet Yayını Hacklendi

İsrail Kamu Yayın Kurulu'nun internet sitesi Eurovision Şarkı Yarışması'nın yayını esnasında kısa bir süreliğine hacklendi.

15.05.2019-15:50 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-19:49)

İsrail Kamu Yayın Kurulu'nun (KAN) internet sitesi Eurovision Şarkı Yarışması'nın yayını esnasında kısa bir süreliğine hacklendi.

Jerusalem Post gazetesinde çıkan habere göre, KAN'ın internet yayınını ele geçiren bilgisayar korsanları, site aracılığıyla yapılan Eurovision yayınını keserek İsrail ordusunun logosunun bulunduğu "Füze saldırısı riski, sığınaklara gidin" ve "İsrail güvenli değil bunu göreceksiniz" yazılı mesajlar yayınladı.

Haberde, korsan veya korsanların internet yayınını kısa bir süreliğine hacklediği ve olaydan sonra site aracılığıla Eurovison Şarkı Yarışması'nın yayınının sürdürüldüğü belirtilirken, KAN'ın yarışmaya ilişkin televizyon üzerinden yaptığı açıklamada herhangi bir sorun yaşanmadığı belirtildi.

HAMAS TARAFINDAN HACKLENDİ İDDİASI  

Konu hakkında KAN'ın CEO'su İsrail askeri radyosuna açıklamalarda bulunarak, bir kaç dakika içinde internet yayınının kontrolünü geri aldıklarını söyleyerek, internet sayfalarının Hamas tarafından hacklendiğini ileri sürdü.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal