Almanya'da Türklerin Posta Kutularına Tehdit İçerikli Mektuplar Bırakıldı

Almanya'nın Köln şehrinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı bir bölgede posta kutularına tehdit mektupları bırakıldı. Mektupta, "Müslümanlar Almanya’yı terk edin. Sizleri hedef alan saldırılar başlayacak" denildi.

08.06.2019-10:18 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-11:13)

Almanya’nın Köln şehrinde Türklerin yoğun olarak ikamet ettiği küçük İstanbul olarak da isimlendirilen Keup Sokağı ve etrafındaki posta kutularına Neonazi sembolleri içeren tehdit mektupları bırakıldı.

"MÜSLÜMANLAR TERK EDİN"

Keup Caddesi’nde yapılan çivili bomba saldırısının 15. yıldönümü sebebiyle yapılacak olan anma etkinliklerini öncesinde özellikle Türklerin posta kutularına tehdit içeren mektuplar bırakıldı. Mektuplarda, “Müslümanlar Almanya’yı terk edin. Sizleri hedef alan saldırılar başlayacak” sözleri yer aldı.

"MEŞRU BİRER HEDEFSİNİZ"

Almanya Nükleer Silahlar Bölümü ismi altında yollanan mektuplarda, “Almanya’daki Müslümanlar, bizim ülkemize istilanız başarısızlığa uğrayacaktır. Alman milleti uyanıyor, bize düşman olduğunuzu ve nefret ettiğinizi daha açık bir biçimde görüyor. Sizler Almanya’yı ve Avrupa’yı yok edecek, Yahudilerin araçlarısınız. Bundan sebeple her biriniz meşru birer hedefsiniz. Müslümanlar Almanya’yı terk edin. Sizleri hedef alan saldırılar başlayacak” biçiminde sözler kullanıldı. Köln polisi yaptığı açıklamada devlet güvenlik ekiplerinin olayı izlediğini ve aynı adlı bir örgütün Amerika’da Neonazi örgütlenmesi olduğunu bildirdi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal