09.06.2017-15:53 (Son Güncelleme:20.09.2021-12:48)


1

45 KİLO VERDİREN IŞIN KARACA DİYETİ

45 KİLO VERDİREN IŞIN KARACA DİYETİ

Işın Karaca yaptığı diyet ile 45 kilo vererek büyük bir merak uyandırmıştı. Karaca’nın şeker ve tansiyon hastalığından ötürü, ideal kiloya ulaşamaması ona pes dedirtmedi.



2

Karaca, uyguladığı diyet programıyla 105 kilodan 60 kiloya kadar düşerek alkışları topladı. Peki, Işın Karaca 45 kiloyu nasıl verdi?



3

Yeni görüntüsü ile hayranlık uyandıran Karaca’nın sağlıklı diyet listesini sizin için derledik. Siz de bu diyet listesini uygulayarak ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.



4

IŞIN KARACA DİYET LİSTESİ

IŞIN KARACA DİYET LİSTESİ

Işın Karaca’ya 45 kilo verdiren diyet listesi içerisinde bulunan ürünler şunlardır; Yarım yağlı süt, yulaf, meyve, badem, ton balığı, yoğurt, kepek ekmeği, elma, ızgara köfte, zeytinyağlı ve limonlu salata. Sabah öğünü: Sabah kahvaltısında 3 yemek kaşığı yulaf ve 1 su bardağı yarım yağlı süt tüketin. Ara öğün: 10 adet badem ve 1 porsiyon meyve tabağıyla ara öğününüzü gerçekleştirebilirsiniz. Öğle öğünü: Öğlen yemeğinde 1 dilim kepekli ekmek, 100 gram ton balığıyla hazırlanmış ton balıklı salatanın yanında 1 kâse yoğurt tüketebilirsiniz. Ara öğün: 1 su bardağı yarım yağlı süt ve 1 adet elma tüketebilirsiniz. Akşam öğünü: Akşam yemeği listesinde 5 adet ızgara köfte, zeytinyağlı ve limonla hazırlanmış bolca yeşillikli salata. Uyumadan önce ise tekrar 1 su bardağı süt içilerek gün kapatılıyor.



5

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

- Diyet uygulanırken mutlaka bolca su tüketin. Çünkü bu diyetin en önemli kuralı günde 2 litre su içmektir. - Sağlıklı bir şekilde kilo vermek adına haftanın 5 günü mutlaka spor yapılmalıdır. - Bu uzun diyet sürecinde elbette canınız bir şeyler çekecektir haftanın bir günü ölçüyü kaçırmadan tüketebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR