02.05.2017-10:10 (Son Güncelleme:04.03.2022-16:55)


1

Başka bir avantajıysa folyo ile kaplanan yüzeyler uv ışınlarının etkilerine maruz kalmadığı için boya solmuyor, matlaşmıyor ve aynı zamanda asit yağmuru veya kar gibi doğal etkenlerden de aracınız korunmuş oluyor. Folyo kaplamanın dezavantajı, tek yönlü renk değişimlerinde kapı içleri, kaput ve bagaj kapağı içleri kaplanamadığı için eski rengin izleri görünebiliyor. Ancak bu gibi durumlarda folyo rengine uygun lokal boya uygulaması yapılıyor.



2

Orijinal boyalar üzerinde kullanılan, üretim nedeni araç boyasını korumak olan ve sonra onlarca renge kavuşan bu ürünü aracınıza kaplattıktan sonra söktürmek istediğinizde de aracın boyasında akma veya kayma gibi hiçbir sorun ile karşılaşmıyorsunuz.



3

Aracınızı boyattığınızda aracınız değer kaybederken, bu yöntem ile aracınızın değerini de koruyabiliyorsunuz. ancak aracınıza folyo kaplama yaptırmak için ne kadar ufak da olsa vurukları ve göçükleri düzelttirmeniz gerekiyor. Folyo kaplama işlemi için gerekli olan zaman, kaplanacak alana göre değişiyor. işlem bir veya bir buçuk gün sürerken panoramik cam tavan görünümü vermek için yapılan kaplama işlemi bir saat ile yarım gün arasında sürüyor.



4

Kaplama yapılan araçların bakımı ile ilgili olarak öncelikle folyo kaplama yapılan araçlar yıkanırken aşırı tazyikli su kullanılmamasına veya tazyik, folyonun yapışma noktalarını kaldırabileceğinden eğimli şekilde verilmemesine dikkat edilmeli. Tüm folyolara, rengini koruması için, tıpkı boyaya uygulandığı gibi boya koruma işlemi uygulanabilir. Mat görünüm veren folyolar haricindeki folyolara boya parlatma işlemi de yapılabilir.



5



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR