Mehmed Bir Cihan Fatihi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! (3. Bölüm 2. Fragman)

Kanal D'nin sevilen yeni dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. bölüm 2. versiyon yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

03.04.2018-10:09 - (Son Güncelleme: 03.04.2018-11:18)

Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin merakla beklene yeni bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme dair ipuçları veren fragmana Sultan Mehmed Han'ın akıl hocası Akşemseddin damgasını vurdu.

Diğer yandan Melike, Sultan Mehmed'in etrafında olan Eleni'den rahatsız olmaktadır. Eleni'nin amacını merak etmektedir. Birçok denemenin başarısızlıkla sonuçlandığı fetih denemelerinden, Sultan Mehmed çekinmez ve 29. fetih demesinde başarıya ulaşma isteğindedir. Mehmed ve Delibaş gittikleri zor görev sonucunda hangi amaca ulaşacaklar?

Yeni bölüm 2. fragmanında Akşemseddin Sultan Mehmed Han'a tavsiyelerde bulunuyor. 'Birçok şehir, birçok ülke fethedeceksin. Peki, gönülleri fethedebilecek misin?' diyerek cümlelerini tamamlıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal